Feesten en partijen

Zaal

Meerdere factoren zijn van belang om uw feest, in uw beleving succesvol te maken. Vandaar dat de organisatie van zulk feest een serieuze en zeer leuke aangelegenheid is. Uit onze ervaring blijkt dat ieder zijn bruiloft op zijn eigen manier invult en viert. De invulling van alle feesten, groot of klein, worden steeds naar uw persoonlijke wensen vertaald en verzorgt.
Dit is ons met meer dan 35 jaar ervaring zeker toevertrouwd.
Graag nodigen wij u uit om De Laathof persoonlijk te ontdekken, u zult verrast zijn. U kunt dan de zalen bekijken, de sfeer proeven en de prijslijsten inkijken.
We kunnen dan verder van gedachten wisselen en bekijken of wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen.

De Laathof is een perfecte locatie voor het geven van:

* Bruiloften en partijen;
* Brood- & koffietafels;
* Recepties;
* Babyborrels;
* Vergaderingen;
* Barbecues;
* Personeelsavonden en/of -dagen;
* Re√ľnies;
* Bedrijfspresentaties;
* Jubilea;
* …

U kunt ook een afspraak maken met Jeannine Huynen:
tel. 06-51 51 00 80. Wij verheugen ons op uw komst.

4 Comments on “Feesten en partijen

 1. De zon schijnt helder aan een strakblauwe hemel. Het is donderdagmiddag 25 augustus 2016, en wij: een echtpaar uit Epen is enigszins vertwijfeld op zoek naar een knus lommerrijk terras in het land van Eijsden-Margraten…In Noorbeek, Mheer, Banholt en Sint-Geertruid vangen wij bot. De een is met vakantie, de ander heeft geen schaduwplekjes, of geen stoelen meer vrij. De keel wordt ondertussen steeds droger, de mussen vallen door de hitte van de daken. Uiteindelijk voert onze zoektocht ons naar het landelijke kerkdorp Mesch. We parkeren ons vervoermiddel bij de Laathof en zoeken daar ons heil onder een grote parasol en ontdekken een binnenhof-terras met de allure van een voormalig agrarische grootheid. Gezellig aangekleed. Een plek die we niet snel zullen vergeten. Als wij ons terrasverhaal aan Marielle vertellen, geeft zij als antwoord: “Tja, de voorzienigheid bracht jullie bij ons en wij willen jullie doorzettingsvermogen graag belonen met een stukje Granache-van-het-huis!” De bediening is voortreffelijk. De verhalen, de informatie interessant. Marielle is trots op haar afkomst, en kijkt om dit kracht bij te zetten goedkeurend naar “haar” vee aan de overkant.
  De Laathof toont ons haar mooiste plekken met heel veel attributen die herinneren aan die mooie oude tijd toen nog alles heel gewoon was. Hier voel je je meteen thuis. Inderdaad, het heeft zo moeten zijn. We komen er zeker terug!
  Groetjes: Ans & Joos

 2. Wij zijn van Opoeteren (B) en hadden vandaag De Laathof uitgekozen als vertrekpunt van onze fietstocht.
  Ik moet zeggen, een absolute aanrader voor iedereen.
  Een plek waar je je thuis voelt met aangename mensen die je bedienen.
  Doe zo voort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*