Over De Laathof

De Laathof is een carréhoeve die stamt uit 1721. Een unieke locatie in het hart van een prachtig wandel- en fietsgebied met typische holle wegen, schilderachtige vergezichten, koele bossen en de altijd voortkabbelende Voer. Op steenworpafstand van de Voerstreek. Ieder jaargetij bijzonder.

L1120776

Voor inspanning en ontspanning kunt u bij Hoeve De Laathof terecht.

Als startpunt voor een actieve tocht. Als rustpunt na een hectische werkweek. Geniet op het sfeervolle terras op de intieme cour (binnenplaats). Of juist binnen in de serre of een van de zalen. (Zie “Terras”.)

Geniet van een lekker aangeklede kop koffie (met slagroom en bonbon), al dan niet begeleid door een lekker stuk Limburgse vlaai. Of proef het bourgondische leven achter een koel glas pils of een Belgische trappist.

62

Ieder memorabel moment van een mensenleven kunt u beleven in De Laathof. Uitbundig of ingetogen. Groot of klein. Vreugdevol of verdrietig. Een huwelijk, babyborrel, een verjaardag, barbecue. jublieum, vergadering, receptie, personeelsavond… Maar ook een koffietafel na een begrafenis of crematie. (Zie “Koffietafels”.) Wij organiseren het voor u conform uw wensen.

Hoeve De Laathof is een bijzondere locatie. Dat vindt niet alleen de familie Huynen-Debeij, maar ook de gemeente Eijsden-Margraten. Want Hoeve De Laathof is door de gemeente verkozen tot bijzondere trouwlocatie voor het sluiten van uw wettelijk huwelijk.Meerdere factoren zijn van belang om uw feest, in uw beleving succesvol te maken. Vandaar dat de organisatie van zulk feest een serieuze en zeer leuke aangelegenheid is. Uit onze ervaring blijkt dat ieder zijn bruiloft of partij op zijn eigen manier invult en viert. De invulling van alle feesten, groot of klein, worden steeds naar uw persoonlijke wensen vertaald en verzorgt.
Dit is ons met zo een 30 jaar ervaring zeker toevertrouwd.
Graag nodigen wij u uit om onze Hoeve persoonlijk te ontdekken, u zult verrast zijn. U kunt dan de zalen bekijken, de sfeer proeven en de prijslijsten inkijken. We kunnen dan verder van gedachten wisselen en bekijken of wij aan u verwachtingen kunnen voldoen. U kunt ook een afspraak maken met Jeannine Huynen: tel. 06-51 51 00 80. Wij verheugen ons op uw komst.