Kerstmarkt

L1120847

Dit jaar 3 weekenden:
– Zaterdag 24 en zondag 25 november
– Zaterdag 1 en zondag 2 december
– Zaterdag 8 en zondag 9 december

Twee jaar geleden werd onze kerstmarkt beoordeeld met een 8,8! Dit was de hoogste score van alle Limburgse kerstmarkten!

L1120847

Er zijn weer diverse stands met koopartikelen van hoogstaande kwaliteit: o.a. Kerstversieringen, Kerstcadeaus, Kerstkransen, Kerstkaarten, Kerststallen, Kerstgroepen, Kerstdecoratie van natuurlijke materialen (ijzer, lood en hout), Groen- & Tafel- & Woning- en Wanddecoraties, Parfums, Zilver, Heilige beelden, Engelen(groepen), Keramiek, Sieraden, (Tafel)linnen, Bloemstukken, Porselein, (Engels) Antiek/Curiosa, Huisgemaakte Delicatessen (jam, inweck, gebak), etc.

Alle weekenden, alle dagen open van 11:00 tot 17:00 uur.

Meer dan 50 stands en ieder weekend deels anders.

Iedereen is van harte welkom. Inkom 3 EUR (inclusief consumptiebon) of 2 EUR (exclusief consumptiebon).

7 reacties op “Kerstmarkt
 1. Johan meers schreef:

  Een van de betere kerstmarkten van de streek

 2. Henryk schreef:

  Geweldige kerstmarkt vooral kunstzinnig!

  Henrik en Janny.

 3. Braun schreef:

  Naar deze kerstmarkt kijk ik altijd uit. Dit heeft tenminste met kerst te maken. Hier kan winterland niet aan tippen. Gezellig, ik verheug me er alweer op.

 4. Hein Menten (Landgraaf) schreef:

  0p de kerstmarkt in Mesch verheug ik mij ieder jaar weer opnieuw. Het is er super gezellig en heel erg divers. Wat natuurlijk belangrijk is, is dat alles met de Kerst heeft te maken. Ook het heerlijke stuk vlaai na afloop is niet over te slaan. Kortom: Een echte aanrader voor iedereen!

 5. L Brouwers schreef:

  Een van de leukste, misschien wel “echtste” kerstmarkten in de verre omgeving. Goede kerstsfeer en stands die in de meeste gevallen ook echt met kerst te maken hebben. Houden zo. En na afloop een goede kop koffie met lekkere vlaai.
  groet E.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*