Koffietafels

Onze Hoeve is ook uitermate geschikt voor het houden koffietafels. Er zijn diverse mogelijkheden. Zo kunnen kleine koffietafels doorgaan in de mooie serre, of in het (voormalig) Kabinetje – sinds enkele jaren uitgebreid met een nieuwe Serre. Voor koffietafels van middelgrote groepen is de sfeervolle Kleine Zaal een mogelijkheid.

22

Voor grotere groepen kan tevens de ruimere Grote Zaal worden ingericht tot ruimte voor een koffietafel. De ruimtes worden naar uw wens ingedeeld.

De koffietafel wordt georganiseerd volgens uw wil en wensen. Zo is de klassieke koffietafel (aan tafel) natuurlijk een optie, maar ook een “Lopende Koffietafel” (buffetvorm) is een mogelijkheid.

Koffietafel

Naast warme dranken, diverse soorten belegde broodjes en meerdere soorten vlaai (standaard, van Patisserie Peter Lemmens), kunt u ook (op aanvraag) soep en/of een kippenpasteitje laten serveren.

Wij staan natuurlijk open voor andere mogelijkheden (zoals bijvoorbeeld een broodtafel). Met onze kennis en gastvrijheid doen wij dan ook onze uiterste best om alles naar uw wens te laten verlopen.

Voor afspraken en alle mogelijkheden, neem (telefonisch) contact met ons op. Zie “Contact”.